Gandaria

Mesaje recente | Descărca broșurile noastre | Contacteaza-ne | Cerere oferta

Servicii pentru ferme

Divizia FERME este specializată în fabricarea și comercializarea de produse pentru orice tip de instalație pentru ferme: porcine-extensive și intensive, păsări de carne și ouă, ovine, vaccinări, ferme alternative, etc. Astfel, concepem și dezvoltăm instalații, oferind servicii la cheie. Experiența largă pe care o avem ne permite să punem la dispoziția clienților tot materialul necesar creșterii porcilor în fază extensivă și intensivă (ciclu închis); adăposturi, camping, boxe de fațare construite în tuburi de oțel galvanizat, soluri cu grile de propilenă, dozificate, boxe de hrănire și gestație, etc. În câmpul aviculturii dezvoltăm instalații complete cu boxe de hrănire automate și ventilație pentru îngrașarea și creșterea puilor în mediu controlat. Totodată, oferim tot necesarul pentru întreținerea și îmbunătățirea instalațiilor: silozuri metalice, design și montaj de instalații, material pentru întreținerea și curățarea animalelor, etc.

Designul instalațiilor

Proiectăm și concepem orice tip de instalații pentru ferme, oferind servicii integrale, la cheie. Pentru a afla care sunt necesitățile dumneavoastră, echipa noastrp va crea o ofertă personalizată, care să raspundă cu succes acestora.

Echipamentul instalațiilor

Punem la dispoziție întregul echipament necesar interiorului instalației dumneavoastră, implementând un sistem de control ambiental, de temperatură și venilație, aprovizionăm și instalăm orice material necesar creșterii și dezvoltării animalelor dumneavoastră. Fabricăm și instalăm instalații cu structură galvanizată, cu acoperiș tip sandwich și panou interior de  PVC. De asemenea, oferim și diverse sisteme anticoroziune și de izolare, precum fereastre din  material PVC, aluminiu și poliester.

Galeria proiecte

instalatie pentru fermeMai bine de 30 de ani realizând instalații pentru creșterea animalelor.

Pentru mai multe informatii, vizitati sectiunea “Proiecte“.

Lista de produse

Pentru mai multe informații

Top