Quinta metálica

Mesaje recente | Descărca broșurile noastre | Contacteaza-ne | Cerere de oferta

Placaje si structuri metalice

Quinta-Metalica-LogoQuinta Metalica se ocupa cu furnizarea si instalarea de toate tipurile de placaje metalice, in special zinc, cupru, titan, inox aluminiu si plumb. Furnizam toata gama de constructie, complet instalata, de la suportul de structura si pana la metalul exterior.
De asemenea suntem specialisti in inginerie si in confectii si constructii metalice. Dezvoltam proiecte pentru aproape orice tip de constructii metalice, solutii tehnologice insurubate, cladiri industriale si agricole, cladiri care permit deschideri mari si infrastructura de transport.

Executarea placajelor metalice

Quinta Metalica ia nastere din dorinta de a oferii companiei un serviciu de inalta calitate in furnizarea si plasarea de placaje metalice cum ar fii cuprul sau zincul, putin neobisnuit in Spania, dar aflat intr-o crestere continua.
Datorita acestei cresteri exista o lipsa de forta de munca experta si bine organizata, care de mult ori conduce la rezultate insatisfacatoare ale lucrarii si probleme pentru firma constructoare.
In Quinta Metalica rezolvam aceasta problema combinand un colectiv bine format si eficient si un atelier de fabricare dotat cu mijloace pentru orice tip de lucrare prin prizma unei conduceri a fabricii si mainii de lucru corecta si profesionala.

Sistemul Quinta Metalica

Experienta noastra in Belgia si in Marea Britanie ne-a invatat ca, chiar daca este mult mai simplu sa trimitem la lucrare metalul infasurat si o echipa cu cateva instrumente de mana pentru a realiza proiectul, placajele metalice se aseaza mult mai bine cand sunt prefabricate intr-un atelier. In atelier sunt utilajele cele mai grele, cele care plieaza cel mai bine, cele care mai bine profileaza, cele care mai bine dubleaza si taie.
De aceea, in Quinta Metalica mereu urmarim un proces de instalatie pe care o rezumam «sistemul Quinta Metalica« asta este ce garanteaza ISO 9001, in care implementam metode si tehnici traditionale din Germania, Belgia si Marea Britanie, probate in aceste tari dar unice in Spania si Romania.

Galeria proiect

Storage-Plant-Cefusa-SpainPeste 10 ani de funcționare lucrări. Viziteaza galeria proiectului nostru.

Lista de produse

Certificate de calitate

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • Numai TECU® Partner de KME din España

Pentru mai multe informații

Top