Blog

Începe montajul altei instalații de depozitare orez în Tailanda

Începe montajul unei noi instalații de însilozare pentru depozitarea orezului nedecorticat în Tailanda, care va include 3 unități de siloz și va avea capacitatea totală de 19.000 de tone.

Orezul nedecorticat are un conținut de umiditate de aproximativ 25%, procent foarte ridicat pentru a fi depozitat. Dacă recolta are loc în perioada ploioasă, conținutul de umiditate poate crește până la 30-33%. Este foarte important să se urmeze anumiți pași pe parcursul depozitării acestuia și să se folosească echipamentele adecvate pentru asigurarea calității finale a produsului depozitat.

Instalația va avea 3 silozuri cu bază plană și, spre deosebire de instalația de însilozare de orez montată în provincia Ubon Ratchathani, tot din Tailanda, această instalație include și scări de acces spre acoperișul silozului și pasarelă, atât verticale, cât și spirale, balustradă de protecție pe acoperișul silozului ca și măsură de siguranță împotriva căzăturilor.

De asemenea, include și grătare de ventilație special proiectate pentru orez paddy, 2 extractoare de acoperiș, conexiune de ventilator la siloz, șnecuri măturătoare speciale pentru descărcarea orezului paddy.

Și bineînțeles, include și un sistem de temperatură automat, senzori de maxim și minim și sistem de ventilație.

Fotografii cu derularea proiectului.

Instalații de depozitare orez în Tailanda Instalații de depozitare orez în Tailanda Instalații de depozitare orez în Tailanda Instalații de depozitare orez în Tailanda

Top

Deja un comentario

Required fields are marked *.


Top