Blog

Silos Cordoba prezintă un inovator transportor cu bandă închis, unic în Europa, pentru descărcarea cerealelor

Noul transportor cu bandă închis este de departe unul din proiectele cele mai inovatoare și în mod clar diferențiatoare finalizat de către Departamentul de dezvoltare Silos Cordoba în ultimele luni.

Transportorul cu bandă închis, care este înglobat în conceptul de utilaje grele, cu capacitatea de lucru de 24 de ore pe zi, este evidențiat pentru transportul de cereale

Este vorba de un utilaj inovator în Europa, care aduce o mare fiabilitate, robustețe și proprietăți de curățare foarte înalte, fiind închis lanțul de transport pe unde se scurg cerealele. Acest nou tip de utilaj este superior echivalentelor sale prin consumul mai mic de energie și necesită mai puțină mentenanță, ceea ce face să fie mult mai competitiv față de utilajele generale de pe piață.

În același timp, lucrăm la o nouă tehnologie staționară care va permite acestui utilaj să descarce materia primă în puncte intermediare pe traiectul său. Această inovație va aporta o mai mare versatilitate transportorului cu bandă proiectat. Nivelul tehnologic și de calitate a acestui utilaj este recunoscut la nivel mondial.

Echipa de cercetare a lucrat pe durata unui an și jumătate pentru a ajunge la utilajele care deja se produc în fabrica situată în Rabanales 21.

Prin acest design, compania în continuare se angajează pentru dezvoltarea unei game de utilaje grele de transport.

Descoperă toate detaliile noului transportor cu bandă închis făcând click aici: Transportor cu bandă închis 

Transportor cu Banda Inchis

Top

Deja un comentario

Required fields are marked *.


Top