Blog

Pe punctul de a începe montajul primei instalații de depozitare în Nigeria

Lucrările civile ale instalației de depozitare sorg pe care o vom monta în Nigeria sunt executate deja 75%. Acesta este doar primul proiect pe care Silos Cordoba îl are prevăzut în Nigeria.

Instalația de însilozare pentru depozitarea sorgului este situată în Kaduna State, un stat din zona centrală a Nigeriei și este prima instalație completă a noastră din respectiva țară.

Agricultura reprezintă aproximativ 56 la sută din PIB-ul Kaduna și constă în 4 milioane de persoane. Sectorul este dominat de semănarea în anotimpul ploios și de culturi prin irigare în anotimpul secetos. Majoritatea agricultorilor produc la momentul actual culturi de cereale, precum porumbul, sorgul, mei și orez pe parcursul anotimpului ploios. Respectivele culturi se exportă către statele limitrofe și sunt o importantă sursă de venituri.

Guvernul Kaduna State a repetat angajamentul său de a transforma sectorul agricol de subzistență într-un sector comercial dinamic. «Este necesar să instruim tinerii și femeile pentru a lua agricultura ca o carieră profesională și pentru a evita ca sectorul să retrogradeze ca și o profesie de bătrâni și analfabeți», a subliniat guvernatorul Nasiru El-Rufai în timpul ultimului Summit agricol al statului.

Noua instalație de depozitare a firmei Zecool Investment Company Limited constă în 2 silozuri cu bază plană cu capacitatea de 1.336 m3 fiecare și va fi echipată cu un buncăr de recepție de 20 tone/oră și cu sistemul de curățare cel mai complet din câte am realizat până în acest moment. Respectivul sistem de curățare va include precurățare cu site, debavurare și separare magnetică.

Instalația este, de asemenea, echipată cu sistem de ventilație și control de temperatură, panou de comandă, pasarele, senzori li noile stavile de descărcare industrială, recent lansate pe piață: noua stavilă de descărcare industrială.

Este vorba de un proiect la cheie și este primul din multe proiecte pe care le vom face în zonă.

Fotografii ale lucrărilor civile a instalației de depozitare din Nigeria, care se află în stadiul de 75% din execuție.

instalatiei de depozitare sorg Instalatie de depozitare Instalatie de depozitare in Nigeria Instalatie de depozitare in Nigeria

 

Top

Deja un comentario

Required fields are marked *.


Top