Știri

Interviu Onda Mezquita TV- Juan Lopez Regalon, director general al Silos Cordoba

Onda Mezquita TV l-a intervievat pe Juan Lopez Regalon, directorul general al Silos Cordoba, si l-a intrebat despre motivele care determina compania sa creasca in continuare, in ciuda dificultatilor prin care trecem.

Juan Lopez explica in interviu ca, in timp ce, din cauza crizei, multe companii au decis sa exporte, Silos Corodba avea deja la activ 20 de ani de experienta in export, fapt care, atunci cand a inceput criza, s-a dovedit a fi de mare ajutor. De fapt, 82% din productia companiei merge la export.

Compania se dedica fabricarii de instalatii pentru depozitarea cerealelor. Fabricam silozuri si intreaga instalatie pentru conservarea cerealelor, de la recoltarea, curatarea, uscarea si depozitarea acestora, pana la procesele ulterioare acesteia din urma, care pot include o baterie pentru fabricarea berii, o fabrica de faina pentru paine sau de paste, infrastructura pentru porturi de receptie si export de cereale.

Cu alte cuvinte, toate procesele care au de-a face, intr-o masura sau alta, cu manipularea cerealelor inca din timpul culesului. De toate acestea se ocupa Silos Cordoba”. 

Juan explica si ca au pariat intotdeauna pe investigarea si dezvoltarea produsului, prin crearea unui departament de I+D+I.

Aceastea sunt elementele care au dus la cresterea noastra: inovarea si dezvoltarea produsului, alaturi de deschiderea de noi piete”.

In ultimii 20 de ani de cand au inceput sa exporte, compania si-a marit numarul de sedii, ajungand la 45 si continua sa-si mareasca numarul de angajati: de la 8 angajati in anul 1994, grupul are astazi mai bine de 100.

In acelasi timp, pentru inceputul anului, Silos Cordoba are pregatit un nou proiect, o noua fabrica.

Compania este una mai mult decat solida, dupa Onda Mezquita, desi, Juan Lopez este de parere ca “a consolida o companie este o munca de zi cu zi si o chestiune de vointa”.

Pentru a urmari intregul interviu, dati click aici:

Top