Știri

Silos Cordoba- o afacere familiala de succes pe piata internationala a solutiilor de depozitare

Nici ca-si putea imagina in anii 70 fondatorul Silos Cordoba, Juan Lopez Lietor, ca afacerea va aduce atat de multe beneficii care sa satisfaca necesitatile de depozitare a unor produse specifice.

De la o afacere locala la una prezenta in 45 de piete internationale, Silos Cordoba a luat fiinta in anul 1975 in ideea de a facilita depozitarea in sectorul national de cereale.

Astazi, compania isi marcheaza identitatea intr-un nou sediu, al carui principal element arhitectonic va lua forma unui siloz in parcul stiintifico-tehnologic din Rabanales 21 si care va reusi, ca si pana acum, sa exporte fabricarea si montarea de silozuri metalice pentru mii de proiecte agricole si fermiere in jumatate de planeta.

De la functionarea intr-o piata locala sau regionala, compania a ajuns, de la mijlocul anilor 90 incoace, la a se extinde in diverse tari, in zeci de birouri comerciale.

Castigand premiul “Cordobezii Anului” pentru intreaga sa traiectorie si “Premiul Aripi” oferit de catre Agentia Andaluza pentru promovare externa (Extenda), alaturi de internationalizarea companiei, Silos Cordoba se ocupa de implementarea tuturor fazelor proiectelor de dezvoltare, la cererea clientilor- de la fabricarea silozurilor pana la montajul acestora, de la oferirea de consultanta in designul silozurilor si crearea de solutii personalizate pentru depozitarea cerealelor si a materialului pentru ferme.

Probabil ca fondatorul companiei, Juan Lopez Lietor nu isi imagina ca, prin munca, inovatie si competivitate, Silos Cordoba va reusi cu succes sa raspunda celor mai inalte necesitati de depozitare ale ciletilor sai din zeci de tari.

Astazi, compania este condusa din functia de director general de catre Juan Lopez Regalon, fiul cel mic al lui Lopez Lietor,

Silos Cordoba detine tehnici de inginerie proprie pentru montarea silozurilor si a instalatiilor, precum si medii de fabricare moderne.

Sursă: eldiario.es

Top