Blog

Proiect de depozitare orez nedecorticat în Tailanda

Proiectul de depozitare de orez nedecorticat din Tailanda, cu o capacitate totală de 21.500 m3, este deja în stare de funcționare în provincia Ubon Ratchathani.

În mod normal, orezul nedecorticat are un conținut de umiditate de aproximativ 25%, procent foarte ridicat pentru a fi depozitat. Dacă recolta are loc în perioada ploioasă, conținutul de umiditate poate crește până la 30-33%. Este foarte important să se urmeze anumiți pași pe parcursul depozitării acestuia și să se folosească echipamentele adecvate pentru asigurarea calității finale a produsului depozitat.

De aceea, în cadrul instalației de însilozare pe care tocmai am predat-o din Tailanda, fiecare siloz vine echipat cu senzori de maxim și minim, sistem de control de temperatură automat și sistem de ventilație. Sistemul de ventilație este format de un ansamblu de tuburi de ventilație, ventilator centrifugal și extractor de acoperiș.

Instalația este compusă din 12 silozuri cu con modelul 10.70/15 cu con de 45º și capacitate unitară de 1.052,52 tone de orez nedecorticat, distribuite în matrice de 3×4.

Mai mult, proiectul conține toate pasarelele și suporții necesari pentru încărcarea silozurilor.

FOTOGRAFII CU PROIECTUL DE DEPOZITARE OREZ PADDY

Proiect de depozitare orez nedecorticat in Tailanda Proiect de depozitare orez nedecorticat in Tailanda Proiect de depozitare orez nedecorticat in Tailanda Proiect de depozitare orez nedecorticat in Tailanda

Top

Deja un comentario

Required fields are marked *.


Top