Transportor industrial cu lanţ TCI

Transportator industrial cu lant

TRANSPORTORUL CU LANŢ DIN GAMA INDUSTRIALĂ TCI A COMPANIEI SILOS CORDOBA A FOST PROIECTAT SA FACĂ FAŢĂ ȘI CELOR MAI SOLICITANTE CONDIŢII ÎN MANIPULAREA ŞI TRANSPORTUL CEREALELOR.

Datorită designul solid și robust poate fi folosit continuu pe tot parcursul anului.

Fabricat din oţel galvanizat Z350 GD şi acoperit cu Z-600 poate transporta o gamă amplă de cereale, seminţe, legume şi pelete.

.

.

.

.

.

Secţiunea principală

Transportator industrial cu lant 2

SE EVIDENŢIAZĂ PRIN ROBUSTEŢE ŞI FINISAJE CURATE ÎMPREUNĂ CU DESIGNUL SIMPLU.

Apare un nou sistem anti-acumulare, cu un design mai simplu şi curat pentru a evita împrăştierea materialului în cazul acumulării, designul şi fabricarea proprie a bratului de reactie, ferestre de inspecție și legarea la corpurile intermediare prin flanșe laterale.

.

Secţiuni intermediare

 Transportator industrial cu lant 3

NOUL SISTEM DE CONEXIUNI ÎNTRE SECŢIUNILE INTERMEDIARE PERMIT O ASAMBLARE MAI RAPIDĂ ȘI ROSTURI MAI RIGIDE CARE PERMIT O ALUNGIRE DE PÂNĂ LA 3000 MM.

Secţiunile intermediare sunt furnizate cu material de înaltă calitate, rezistent la uzură conform standardului, opţional materialul se poate instala şi în lateral.

Corpul tensor

Corpul tensor

DESIGNUL SĂU PERMITE CA ELEMENTELE MECANICE SĂ FIE PROTEJATE ÎN ÎNTREGIME.

Prezintă un sistem amortizor de tensiuni, care asigură o funcţionare mai îndelungată a lanţului şi evită ruperea acestuia.

De asemene sistemul anti-retur al lanţului se asigură cu o minimă mentenanţă şi o mai mare libertate de mişcare a lanţului.

Sistemul anti-acumulare împiedică ca rezidurile de cereale să se strângă în partea de jos a corpului tensor. Senzorul de rotație este standard.

Video

Specificații tehnice

Top