Transportorul cu lanț TCH

Transportorul cu lant

TRANSPORTORUL CU LANȚ DIN CATEGORIA GREA A COMPANIEI SILOS CORDOBA A FOST PROIECTAT PENTRU A SUPORTA CONDIȚII MAI EXIGENTE ALE TRANSPORTULUI ȘI MANEVRĂRII CEREALELOR.

Prin caracteristicile sale, transportorul TCH permite o utilizare zilnică și continuă de-a lungul întregului an a instalațiilor pentru care, în mod normal, este imposibilă prevederea duratei de viață și a gradului de fiabilitate.

Fabricat din tablă galvanizată și zincată la cald, transportorul cu lanț TCH este capabil să lucreze cu o gamă variată de cereale, semințe, legume și pelete.

 

 

 

 

 

Corpul motor

Transportorul cu lant corpul motor

 

CORPUL MOTOR AL TRANSPORTORULUI SE EVIDENȚIAZĂ PRIN ROBUSTEȚEA, SIMPLITATEA FINISAJELOR ȘI A DESIGNULUI.

Se evidentiază cele mai importante caracteristici incorporate în noua proiectare a transportorului, cum ar fi, spre exemplu, pinionul 100% amobibil și tratat termic, conexiunea motoreductorului prin intermediul cuplajelor flexibile, ghiduri și șine de otel curbate, de înalta rezistență, ferestre de inspecție dispuse pe ambele parți ale transportorului, trapă de inspecție dispusă în partea superioară a acestuia, pentru a facilita inspecția și întreținerea și, nu în ultimul rând, sistemul antiînfundare cu senzor, care previne scurgerea materialelor în caz de blocare.

Părțile și elementele mecanice precum suporturile sunt acoperite, garantându-li-se astfel o durată de viață lunga și prevenindu-se coroziunea axului.

Secțiunea intermediară

Transportorul cu lant sectiune intermediara

SECTIUNEA INTERNĂ A TRANSPORTORULUI TCH A FOST PROIECTATĂ ASTFEL ÎNCAT SĂ POATĂ FI SUPUSĂ UNOR CONDIȚII DE LUCRU EXTREM DE EXIGENTE ȘI ORICĂRUI TIP DE PRODUSE.

Interiorul corpurior intermediare este protejat atât la sol, cât și la pereți prin oțel de înalta rezistență, care garantează tansportorului o durată de viață lungă; mai mult, acesta beneficiază și de un sistem de ghidare a lanțului fabricat din oțel, proiectat astfel încat să reducă zgomotul produs și să evite acumularea materialului în partea superioară.

Interiorul transportorului a fost conceput fără șuruburi care ar putea să provoace daune.

Noul sistem de conectare prin flanșe dințate asigură o aliniere corectă a transportorului și o conexiune cu totul inflexibilă.

Secțiunea terminală

Transportorul cu lant corpul terminala

URMÂND ACEEAȘI LINIE CA ȘI CORPUL MOTORULUI, PARTEA TERMINALĂ A TRANSPORTORULUI IESE ÎN EVIDENȚĂ CU DESIGNUL SĂU COMPACT ȘI ROBUST.

Acesta dispune de un pinion 100% detașabil, care a fost tratat termic pentru a îmbunătăți creșterea rezistenței la uzură.

Datorita designului, sistemul de ghidare superior și inferior al lanțului asigură reducerea zgomotului; acesta este realizat din oțel anti-uzură foarte rezistent.

Toate elementele mecanice, cum ar fi: senzorul de rotație inductiv, senzorul de temperatură și sprijin sunt pe deplin protejate pentru a preveni o acumularea de mizerie, precum și apariția efectelor determinate de condițiile meteorologice nefavorabile.

Secțiunea coadă TCH a fost concepută pentru a realiza sarcinile de inspecție și de întreținere intr-o manieră ușoară și simplă. Aceasta dispune de un hublou de inspecție și curățare, atât pe partea inferioară, cât și pe cea superioară a transportorului.

Specificații tehnice

Top