Transportatoare elicoidale (snecuri)

Departamentul maTra a lui Silos Cordoba este specializat in dezvoltarea si fabricarea de echipamente pentru manevrare industriala si de transport.

Transportatoarele elicoidale maTra sunt proiectate pentru a indeplini toate cerintele dumneavoastra, in ceea ce priveste durabilitatea si economia operatiunii.

Capacitate: transportatoarele noastre elicoidale sunt personalizate, pentru a asigura capacitatea necesara nevoilor dumneavoastra.

Fiabilitatea: forma simpla si componentele de calitate superioara garanteaza un nivel crescut de fiabilitate a echipamentului nostru.

Siguranta: suporturi de suspensie cu intretinere complete asigura niveluri crescute de siguranta. Motoarele montate pe arbore ajuta la evitarea prinderii materialului in timpul operatiunilor uzuale cu lanturi si curele. Sunt disponibile si alte masuri de siguranta care respecta anumite detalii specifice.

Flexibilitatea: designul modular permite obtinerea diferitelor capacitati si facilitati necesare respectarii unor criterii viitoare.

Finisare: galvanizarea excelenta a tablei (450gr/m2) asigura un nivel maxim a rezistentei atmosferice. Este disponibila optiunea de vopsire speciala peste zinc.

Fiabilitate: : nu toate produsele si accesoriile sunt la fel, si de aceea le ajustam pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri. Noi dezvoltam solutii variate pentru zonele de hranire, cum ar fi suruburile progresive, suruburile semi-grele si grele, sau constructii de otel inoxidabil.

Top