Transportator cu banda

Departamentul maTra a lui Silos Cordoba este specializat in dezvoltarea si fabricarea de echipamente pentru manevrare industriala si de transport.

Transportatoarele noastre cu banda ofera cel mai bun randament capacitate – energie electrica. Ele sunt de asemenea ideale pentru manevrarea si transportul de produse fragile. Acestea genereaza un nivel mic de zgomot in timpul operatiunii.

Capacitate: lungimea si capacitatea de transport a acestui tip de echipament este practic nelimitata. Metoda de calcul garanteaza intotdeauna capacitatea dorita.

Fiabilitate: forma simpla si componentele de calitate superioara garanteaza un nivel crescut de fiabilitate a echipamentului nostru.

Siguranta: sistemele de protectie, cum ar fi unitatile de forta si sectiunile de stranger sunt situate in puncte cheie, pentru a se elimina posibilitatea de prindere a materialului. Este posibila instalarea acelor elemente de siguranta cerute regulamente specifice.

Finisare:  galvanizarea excelenta a tablei (450gr/m2) asigura un nivel maxim a rezistentei atmosferice. Este disponibila optiunea de vopsire speciala peste zinc.

Fiabilitate: nu toate produsele si accesoriile sunt la fel, si de aceea le ajustam pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri. Noi instalam role, curele si alte dispositive speciale, in functie de produsele dumneavoastra. Rolele sunt variate, pornind de la cele usoare pana la mijlocii si semi-grele, cum ar fi cele care transporta si manevreaza echipament de la carierele de piatra. Si la curele transportatoare, varietatea este foarte larga.

Top