Transportatore cu lant

Departamentul maTra a lui Silos Cordoba este specializat in dezvoltarea si fabricarea de echipamente pentru manevrare industriala si de transport.

Fiind constienti de conditiile de lucru specifice  ale transportatoarelor cu lant am dezvoltat o linie care are urmatoarele caracteristici:

Capacitate: transportatoarele cu lant sunt personalizate si asigura capacitatea necesara pentru produsele dumneavoastra.

Fiabilitate: cu o forma simpla si compenente de calitate, precum si nivelul necesar de libertate a lanturilor, se asigura un nivel mare de fiabilitate.

Securitate: o mare putere si o forma simpla garanteaza un nivel mare de siguranta. Echipamentul are si dispositive de protective impotriva scurgerii, precum unitati de forta si sisteme de stranger. Transmisia directa elimina folosirea de lanturi si curele. Sunt posibile si alte masuri de siguranta, cerute de reguli specifice.

Flexibilitate: fiecare dintre modelele noastre acopera o anumita gama de capacitate. Cresterea capacitatii este posibila prin schimbarea lantului si a vitezei acestuia.

Finisare: galvanizarea excelenta a tablei (450 gr/m2) asigura un nivel maxim a rezistentei atmosferice. Este disponibila optiunea de vopsire speciala peste zinc.

Fiabilitate: nu toate produsele si accesoriile sunt la fel, si de aceea le ajustam pentru a se potrivi nevoilor clientilor nostri. Noi instalam lanturi, material si dispositive suplimentare care respecta cerintele dumneavoastra.

Top